Tulkkaus Sanoma

Asiakaslähtöistä tulkkauspalvelua puhevammaisille

TULKKAUS SANOMA

Yksilöllistä ja asiakaslähtöistä tulkkauspalvelua suurella sydämellä

Vuonna 2015 perustettu Tulkkaus Sanoma tarjoaa tulkkauspalvelua puhevammaisille asiakkaille. Tulkkauspalveluiden lisäksi palveluihin kuuluu opetus, kommunikaatio-ohjaus sekä koulutus- ja asiantuntijapalvelut. Tulkkauspalvelua voi käyttää erilaisissa tulkkausta vaativissa tilanteissa – työssä, asioimisessa, harrastamisessa ja virkistäytymisessä sekä ulkomaanmatkoilla. Jokainen työpäiväni on siis erilainen ja ei ole yhtään tavatonta jos työpäivääni kuuluu jääkiekkomatsi tai viikko etelän lämmössä tulkkaustehtävissä.

Tulkkaus Sanomassa käytetään puhetta tukevia ja korvaavia kommunikointikeinoja, joita ovat esim. epäselvän puheen toisto ja selventäminen, kirjoittaminen (kynällä, sanalistan avulla, aakkostaulun tai tietokoneen avulla, kommunikointilaitteella), kommunikointisovellukset (mm. Grid2, GoTalk NOW), kuvakansiot ja yksittäiset kuvat, piirtäminen, selkokieli, tukiviittomat, esineet, eleet, ilmeet, äänenpainot, ääntely ja blisskieli.

Tulkkaus Sanomassa räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisia palveluita. Tutustu palveluihin ja ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan lisää!

Muistathan, että puhevammaisten tulkkauspalvelua haetaan Kelasta. Linkin Kelan verkkosivuille lyödät hieman alempaa tältä sivulta. Hakemukseen tulee liittää sosiaali- tai terveydenhuollon asiantuntijan lausunto.

Asiakasryhmiäni ovat mm.

  • Afasia
  • Aivovamma
  • CP-vamma
  • Dysartria
  • Etenevä neurologinen sairaus (Parkinsonin tauti, lihassairaudet, MS-tauti)
  • Kehitysvamma
  • Kielellinen erityisvaikeus

PALVELUT

Puhevammaisten tulkkauspalvelut

Kommunikaatio-ohjaus ja opetus

Tulkkauspalveluiden koulutuspalvelut

Puhevammaisten asiantuntijapalvelut

Tiedätkö miten hakea tulkkauspalvelua Kelan kautta?

Alla olevat linkit siirtyvät Kelan sivuille

MIKSI VALITA TULKKAUS SANOMA?

Kokemusta, laatua ja asiakaslähtöisyyttä

Asiakaslähtöisyys

Tulkkaus Sanomassa toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen. Palveluiden tarkoituksena on mahdollistaa asiakkaalle tasavertaisen osallistumisen yhteiskuntaan.

Pitkä työkokemus

Minna on valmistunut puhevammaisten tulkiksi vuonna 2012. Tätä ennen hän on toiminut sairaanhoitajan- sekä esimiestehtävissä yli 20 vuotta pääsääntöisesti kehitysvamma-alalla.

Laadukas tulkkauspalvelu

Koulutuksen lisäksi pitkä työkokemus vaihtoehtoisia kommunikointikeinoja käyttävien henkilöiden parissa antaa pohjan tuottaa laadukasta tulkkauspalvelua.

MINNA KAITANIEMI

Olen Minna Kaitaniemi

Koulutuksen lisäksi pitkä työkokemus vaihtoehtoisia kommunikointikeinoja käyttävien henkilöiden parissa antaa pohjan tuottaa laadukasta tulkkauspalvelua. Harrastuspohjani vuoksi minulta löytyy sanastoa mm. karatesta sekä hevosurheilusta.

Alla voit tutustua vapaa-aikaani muutamin kuvin.

Minna Kaitaniemi

Puhevammaisten tulkki, Tulkkaus Sanoma Oy

REFERENSSIT

Asiakaskyselyn tuloksia

OTA YHTEYTTÄ

Tulkkaus Sanoma tarjoaa tulkkauspalvelua puhevammaisille asiakkaille. Tulkkauspalveluiden lisäksi palveluihin kuuluu opetus, kommunikaatio-ohjaus sekä koulutus- ja asiantuntijapalvelut. Otathan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla, sillä saatan olla juuri nyt töissä enkä välttämättä pääse vastaamaan puheluihin.

Tulkkaus Sanoma Oy Y-tunnus 2716041-8

Kumparetie 3, 33480 Ylöjärvi